1. Da, iti creezi un cont TransferWise.RO intai. Dupa aceea initiezi un transfer dupa cum explic in ghid. Nu trebuie sa platesti nimic suplimentar sau separat. “Taxa” este inclusa in suma pe care o platesti o singura data. Iti recomand sa incepi sa urmezi pasii din ghid, si ar trebui sa devina totul mai clar 🙂 poti sa initiezi un transfer doar “de test” ca sa te obisnuiesti cu site-ul, nu trebuie sa faci neaparat plata imediat dupa.
2. Daca ai 3 destinatari, va trebui sa initiezi un transfer (asadar, sa repeti procesul) de 3 ori, cate o data pentru fiecare destinatar. Nu poti “depune bani” in contul TransferWise.RO, doar sa-i transferi prin ei.
3. Destinatarul din Romania poate avea cont ori in EUR ori in RON, ambele variante sunt la fel de bune.
4. Primul tau transfer e “gratis” (adica comision zero). Transferurile ulterioare vor avea un comision de 0.99 lire daca trimiti din Anglia in Romania, care va fi preluat de catre TransferWise.ROmania din suma pe care tu o transferi (asadar, nu trebuie sa platesti acest comision separat – va fi preluat din suma automat de catre TransferWise.ROmania).
Sper ca-ti sunt de folos raspunsurile. Te incurajez sa-ti faci un cont urmand ghidul de aici si sa incerci sa initiezi un transfer prin el. Nu te va obliga nimeni sa platesti transferul neaparat – poti sa-l initiezi doar ca sa te obisnuiesti cu site-ul.
Succes!

1 Comentarii

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche