Ne-am făcut toate promisiunile de a învăța o limbă nouă - tehnologia de azi a făcut mai ușor ca niciodată să păstreze acea promisiune.

Cu set up-joc precum și caracteristici interactive, aceste aplicații pot ajuta să învețe fără a se simți ca și cum ai învățat. A dispărut de mult sunt momentele în care trebuie să te îngroape într-o carte de gramatică groasă sau modul de lucru prin intermediul unor tabele de conjugare.

1. Duolingo

Se referă la ascultare, citire și vorbire.
Este ca și cum un tutore personal în buzunar. Există în prezent 14 de limbi diferite pe care le puteți învăța din limba engleză, iar acum există câteva cursuri în alte limbi. Duolingo sparge limbi jos în mici bucăți musca-size care se simt ușor de gestionat. Aplicația adaugă un avantaj competitiv prin luarea departe o "viață", dacă faci o greșeală și permițându-vă să concureze pe o placă de lider cu prietenii. Oh, și Bill Poarta-l folosește.
Disponibil pentru iPhone și Android .

2. Mind Gustări

Minte Gustări ia gamifying învățare la nivelul următor.
Înțelegând că toată lumea învață în ritmul lor propriu, algoritm unic al aplicației personalizează experiența de învățare prin repetarea conținutului selectiv cu care v-ați luptat. Multe dintre lecțiile au fost proiectate de către instructori Ivy League, astfel încât să te simți că ești în mâini bune. Mini-jocuri vă permit să exersa abilitățile fără a se simți ca tine studiază! De asemenea, o parte a ilustrat imaginile sunt o atingere frumos.
Disponibil pentru iPhone.

3. Memrise 

Memrise combină perspective de arta si stiinta de memorie.
trucuri mnemonic ajuta utilizatorii să învețe rapid și eficient. Atunci când începe un curs, elementele de vocabular sunt plantate ca "semințe de". Pe măsură ce sunt testate cu succes, acestea să fie transferate de la "seră" ta (memoria pe termen scurt) în "grădina dumneavoastră" (memoria pe termen lung). De asemenea, demn de remarcat este CatAcademy app pe care le-am lansat: o aplicație care utilizează pisici drăguț pentru a încerca să te învețe limbi străine.
Disponibil pentru iPhone și Android .

4. Babbel


Un design neted cu un aspect profesional.
Limbile sunt defalcate în aplicații separate, astfel încât să vă puteți concentra cu ușurință pe un set de lecții înainte de a trece într-o altă limbă. Cursurile de înaltă calitate sunt disponibile pentru iOS, Android, pe desktop, iar acum Apple a Watch. Din nefericire, Babbel include doar o singură lecție liberă. Pentru a debloca mai mult, trebuie să vă abonați cu plăți lunare.
Disponibil pentru iPhone și Android .

5. Rosetta Stone
S-ar putea să fi auzit de ea - este un nume bine cunoscut în comunitatea învățarea limbilor străine.
Rosetta Stone folosește metoda "imersiune totală". Programul se concentrează pe utilizarea conexiunile pe care creierul tau face între imagini și cuvinte în avantajul său. Aplicația este deosebit de util pentru cei care învață cel mai bine prin faptul că sunt provocați, fără ajutorul limbii materne. Este demn de remarcat faptul că, deși de multe ori cu succes, acest lucru poate fi o modalitate costisitoare de a învăța o limbă.
Disponibil pentru iPhone și Android .

6. Busuu
Rețea cu alte persoane care învață limbi străine și vorbitori nativi pentru unele practici în timp real.
Opțiunile de studiu sunt bine rotunjite și includ citire, scriere, ascultare și vorbire. Din păcate aveți nevoie de un membru Premium plătit pentru a avea acces la lecții axate pe gramatica, unități video și fișiere PDF imprimabile. Această aplicație va beneficia elevii care au deja o înțelegere de bază a limbii pe care ar dori să învețe.
Disponibil pentru iPhone și Android .

Aplicația Bonus - Lingvist


Să învețe o limbă în 200 de ore.
Aplicația a dezvoltat software-ul "adaptiv" care reduce semnificativ timpul necesar pentru a învăța o nouă limbă - se poate adapta lecțiile la nivelul tău. Vei repeta cuvintele pe care le-ați uitat anterior, dar va progresa rapid de la cele stăpânit. Există trei secțiuni principale pentru Lingvist: memoreaza secțiune (bazat pe carduri de cuvinte), citire si ascultare.
Disponibil pentru iPhone și Android .

V-am oferit mai multe aplicații pentru a alege de la, dar asta nu înseamnă că trebuie doar să se bazeze pe unul. Utilizați un amestec pentru a atinge acest obiectiv final mai repede.
Tot ce am ratat? Împărtășiți-le în comentariile de mai jos.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche