Mutarea în Europa? Este un loc minunat de a trăi, dar nu întotdeauna cel mai accesibil.

Din fericire, europenii au lucrat împreună pentru a face mai ușor și mai ieftin să trăiască, să lucreze și să călătorească pe întregul continent.
Ne - am rotunjit la cele mai bune sfaturi pentru a vă ajuta să economisi bani, chiar dacă trăiesc într - una dintre cele mai ieftine orase europene pentru expati .


Învețe limba cât mai curând posibil


Învățarea unei limbi străine ia o investiție mare în timp, dar nu neapărat bani. Cu cât mai repede poți conversa cu localnicii în propria lor limbă, cu atât mai repede va plăti pentru tine prea.
În loc să plătească pentru lecții, consultați cele mai bune 6 aplicații pentru a învăța o nouă limbă .
În plus, dacă citești asta în limba engleză, atunci aveți deja competențe lingvistice pe care o mulțime de europeni doresc să învețe. Poți găsi elevii să învețe limba engleză la colegiile locale și devin amici de limbi străine pentru a ajuta reciproc practica.

începe conectareaExista o multime de alte expati în aceeași situație ca și tine. grupurile de social media, în special pe Facebook, sunt o modalitate foarte bună de a le găsi și să împărtășiți sfaturi de economisire a banilor.
Există grupuri de expați pentru aproape fiecare parte a Europei, uneori , defalcate în funcție de naționalitate prea ca și expati american la Paris sau Britanicii si alte expati din Italia . Puteți folosi aceste grupuri pentru a găsi totul de la o casă pentru mobilă la mâna a doua sau a adresa întrebări.
Alăturați-vă unul înainte de a pleca de acasă și de a începe obtinerea sfaturi din interior imediat.

Distribuiți o acasă

Se deplasează cu străini ar putea suna descurajatoare, dar este perfect normal pentru europenii de toate vârstele și se salvează cu privire la locuințe și alte costuri de trai.
În multe țări europene, în special Franța și Germania, cumpararea unei case nu este atât de comună, astfel încât există întotdeauna o mulțime de opțiuni pentru închiriere. Doar amintiți-vă că multe orașe europene au mari universități, astfel disponibilitatea (și prețul) de cazare este afectată de timpii lor pe termen lung.
Craigslist nu a avut succes în Europa, dar fiecare țară are propriile lor echivalente pentru listări online și flatshares. Nu există Kijiji în Italia, Marktplaats în Țările de Jos și Leboncoin în Franța, de exemplu.

Șanț masinaPoate că o mașină a fost esențială pentru tine înainte, dar mulți europeni obține prin viață, fără a mai învăța să conducă. Asta pentru CEA MAI transportul public în orașele europene, este excelentă, fiabile și la prețuri accesibile.
În schimb, dreptul de proprietate auto poate fi costisitoare aici. șoferii germani cheltui doar sub 450 € pe lună, în medie, care rulează mașinile lor, în timp ce șoferii olandezi plătesc cel mai mult între 600 € și 800 €.
Ride de partajare aplicații ca uber ajută prea. În cazul în care comutați la anumite călătorii de transport public , apoi un mod regulat hailing o mașină poate fi mai ieftin decât condusul propriu.

Mânca mai puțin

Ç
Europa are unele dintre cele mai bune (si mai scumpe) restaurante din lume, dar puteți mânca în continuare mâncare bună, fără a rupe banca.

Ferește - te pentru oferte speciale la prânz sau descărcați o aplicație cu oferte de restaurant. Groupon funcționează pe mari părți din Europa, dar multe tari au propria lor versiune prea la fel ca noi și Ia în Irlanda sau Bónusz Brigad în Ungaria. Furculița de la TripAdvisor De asemenea , este un site mare pentru a găsi oferte de rezervare si tabele fara bariera lingvistică.
Pentru a lua masa la domiciliu, Europa are piețe fantastice de vânzare o mare varietate de carne, pește, legume și multe altele. De obicei, aici sunt vândute Groceries în greutate, dar fii atent de tarabe nu lista prețurile.
În cele din urmă, puteți face orice gust de vin ieftin scump pur și simplu prin ea amestecarea timp de 30 de secunde . Pe bune.

Scrie o opinie: Opinii


Cerul Europei sunt pline de bugetul companiilor aeriene care va face aproape orice pentru a menține costurile scăzute. Care include utilizarea aeroporturilor mai departe de oraș, astfel Uneori călătoria între aeroport și destinația ta ar trebui decât zborul mai scumpe.
După ce în calcul acest lucru, puteți găsi oferte mari de pe întregul continent.
Una dintre cele mai bune site - uri de comparare este Vuelos Skyscanner . Vei auzi o mulțime de diferite teorii Acerca cum să găsiți cele mai ieftine bilete de avion, dar iată ce whos de lucrări.
Carte de șapte săptămâni în avans, stați flexibil, și căutați pe o după-amiază marți. Multe companii aeriene eliberarea lor de săruri de noapte de luni petrece apoi a doua zi de adaptare pentru a concura cu tarifele lor reciproc.
De asemenea, unele companii aeriene oferă gratuit de anulare în termen de 24 de ore, deci verificati daca pretul scade In acest timp a anula și reprogrameze apoi. Se repetă, dacă este necesar!

Salvați sfaturi


Unul de economisire sfat de bani nu este la vârf. Dacă ești american, ai putea crede că sună nedrept, dar nu vă faceți griji.
Bacșișul este mai puțin frecvente în Europa, astfel, majoritatea lucrătorilor de servicii de a obține un salariu mai mare, care nu are nevoie să fie în acest fel subvenționate. Europenii Tind numai lor chelneri sfat, de obicei, aproximativ 10%, dar este inclus Uneori, în mod automat pe factura.
In Europa, basculare sau basculare mai mult decât alți profesioniști, care nu este pur și simplu inutil. Potențial este destul de ciudat.

Nu te furat trimiterea de bani în străinătate

Fie că sunteți în mișcare bani pentru a plăti pentru noile săpături în Europa, sau prin plata ipoteca la domiciliu - nu te taxați.
Băncile percep până la 5% , și să se ascundă comisioanele acestora în cursurile de schimb sărace. 

Post a Comment

أحدث أقدم