Nu poți să scapi de plata pentru unele lucruri in viata, cum ar fi produsele alimentare și de locuințe.Dar, poți să scapi și să plătească mai puțin.
Așa că ne-am uitat la cele mai ieftine orașe din Europa, ai putea trăi ca un expat.
Ne-am examinat costul elementelor de zi cu zi, dar, de asemenea, luate în calitatea generală a vieții veți primi în schimbul că costul de trai. Deoarece unele dintre cele mai bune lucruri în viață sunt încă libere - ca având o comunitate prietenoasă sau o plajă de nisip din apropiere.
Iată primele zece orașe din Europa, în cazul în care veți obține maximum de banii tai.

10. Berlin, Germania

Berlin este în creștere, dar rămâne în mod surprinzător la prețuri accesibile pentru o capitală europeană majoră.
Orasul este , de asemenea , foarte primitoare pentru expati și are o viață de noapte înfloritoare și scena culturală. Veți plăti aproximativ 3 € pentru o sticlă de bere.
Locuințe este mai scump decât este folosit pentru a fi, dar chiria este încă aproximativ 40% mai mic decât la Paris. Veți plăti aproximativ 550 € pentru un apartament mare studio.

9. Barcelona, ​​Spania

Costul de trai a scăzut în Spania în ultimii ani. Barcelona este de aproximativ 20% mai ieftin decât capitala, Madrid, si multe exp
ații prefera unice vibe si plajele sale cu nisip.
Una londoneză chiar și a descoperit că ar fi mai ieftin să trăiască în Barcelona și zbura la locul de muncă în Marea Britanie în fiecare zi. Vremea a influențat , probabil , de asemenea decizia sa.
Cea mai bună suburbie pentru un expat buget redus este Nou Barris. Districtul este un creuzet de mare și acasă la o mulțime de studenți. Aveți posibilitatea să obțineți un apartament cu doua camere acolo de la aproximativ 400 € pe lună.
Daca faci mișcare, asigurați - vă că descărcați aceste aplicații .

8. Tallinn, Estonia


Tallinn este un curs de dezvoltare rapidă oras modern, cu o scenă de pornire înfloritoare și un oraș vechi Instagrammable. Costul de trai a crescut constant, dar încă mai oferă o mare valoare pentru bani.
chirii lunare încep de la aproximativ 350 € pentru un apartament studio mobilat, in timp ce o masa de prânz, cu o băutură în oraș este de aproximativ 8 €.
În cazul în care locuiți în Londra sau Paris, atunci s-ar putea dori să ia un loc pentru acest bit următor, totuși.
Costul navetei cu transportul public din Tallinn este exact 0 €. Asta-i drept - zilch, Nada, nimic. Tramvaiele și autobuzele sunt gratuite pentru toți rezidenții.

7. Varșovia, Polonia


tunci când Polonia a aderat la UE, a dat polonezilor o mai mare libertate de a trăi în străinătate.Mulți se întorc acum, dar pe măsură ce economia se dezvoltă - împreună cu o multime de expati.Costul de trai este încă scăzut, chiar și în capitala Varșovia, unde majoritatea se stabilească.
Hrana poate fi foarte ieftin, mai ales dacă ați cumpăra ingrediente locale. Ferește-te pentru cârnați polonezi, șuncă, brânză și pâine de secară întuneric. Pierogi sunt ieftine si delicioase de asemenea.
Carcasa cea mai accesibilă poate fi găsită în Praga, cu toate că, eventual, nu pentru mult timp. Atât de mulți artiști și profesioniști tineri se deplasează în zona pe care este din ce în ce în ce mai la modă.

6. Riga, Letonia

Atunci când a sosit zboruri ieftine din Riga, a fost partidele de cerb britanic care a descoperit prima accesibilitate. Din fericire, tu esti acum mult mai probabil să stea lângă alte expati când ajungeți aici.
Letonia ar putea fi o țară mică, dar Riga este un oraș vibrant plin de cultură. Scaune de la Opera Națională încep de la doar 7 €. Puteți cumpăra chiar și cina pentru două și se schimbă de la 20 €.
Riga este adesea comparat cu Tallinn la nord, dar prețurile sunt mai mici aici - mai ales pentru locuințe. Aveți posibilitatea să obțineți un apartament cu 3 camere, în centrul de la Riga pentru sub 700 €.

5. Atena, Grecia


Atena este una dintre cele mai vechi și cele mai mari orase ale Europei, deși este cu siguranță trece prin vremuri grele. Acest lucru a redus în mod semnificativ costul de trai în ultimii ani.
Este mai dificil de a obține un loc de muncă aici, acum ca expat, dar mulți se bucură de încă o înaltă calitate a vieții - în special pensionari, studenți și liber profesioniști internaționali.
Costul chiriei a scăzut cel mai mult. Prețurile sunt în prezent aproximativ 80% mai mici decât la Londra. Este posibil pentru a obține un apartament cu un dormitor în centrul orașului de sub 300 €.

4. Istanbul, Turcia


Veți obține două continente pentru prețul unuia din Istanbul. Jumătate din oraș este în Europa, așa că pur și simplu a făcut lista.
mărfurile importate sunt scumpe aici, inclusiv alcoolul. Cu toate acestea, de locuințe, produse alimentare și servicii, cum ar fi asistența medicală sunt foarte accesibile. Multe dintre expati își pot permite chiar si ajutor domestic.
În cazul în care doriți să magazin pentru chilipiruri, lăsa buticuri și cap de piețele orașului plin de viață și străzile laterale.

3. Lisabona, Portugalia

Lisabona nu se simte ca un oraș capitală. Este mai accesibil decât o mare parte din Europa de Vest, dar, de asemenea, are un ritm de viata relaxat, o rată scăzută a criminalității și rural uimitoare din apropiere.
În afară de bunurile importate, prețul de aproape totul este mai mic aici - chiar și în comparație cu Spania vecină. Chiriile sunt de exemplu aproximativ 25% mai mici aici decât la Madrid.
Puteți mânca ieftin prea, atâta timp cât evitați turiștilor. Veți găsi localnici în cafenele mici, zgomotoase, care servesc mancaruri traditionale cum ar fi codul sărat. O ceașcă de cafea este de obicei doar 1,30 €.

2. Praga, Czechia

Praga este plin de istorie suficient, cultura si arta de a rivaliza cu cele mai multe orașe importante din Europa, dar vă veți bucura de ea la o fracțiune din preț.
Czechia este în UE (iar acum i place să fie numit Czechia), dar și-a păstrat moneda proprie, care rămâne slabă împotriva altora.
Stai departe de capcanele turistice si banii vor merge departe în Praga. Veți plăti aproximativ 5 € pentru masa de prânz , cu o băutură și aproximativ 1,5 € pentru o jumătate de litru de bere (și există unele baruri mari ). Un apartament mare studio este de aproximativ 400 € pe lună.

1. Budapesta, Ungaria


Aproximativ 40.000 de expati suna acum la Budapesta casa lor. Sunt atrași de un cost foarte scăzut de viață și oportunități sporite pentru expati, precum și o mulțime de a face atunci când nu funcționează.
În plus, există acest cântec într - adevăr ușor de reținut despre viața în Budapesta.
Ungaria, și-a păstrat, de asemenea, moneda proprie, care a rămas slabă în ultimii ani. În cazul în care, la fel ca George Ezra, pe care doriți o casă în Budapesta, cu o ladă de comori ascunse, vei plăti sub 1.000 € pe metru pătrat. De asemenea, se poate inchiria un apartament cu trei camere de peste 500 €.
Piept comori nu este inclus.


Post a Comment

Mai nouă Mai veche