Dupa concertul Subcarpati si CCSE din Martie, Romani in UK continua seria evenimentelor dedicate comunitatii si va invita sa intalniti, pe 13 mai la Londra,  doua dintre cele mai apreciate trupe romanesti: Suie Paparude si Argatu'.

Concertul va avea loc la Electric Ballroom Camden (184 Camden High Street, NW1 8QL London, United Kingdom) incepand cu ora 18:00.

Biletele pot fi achizitionate online urmand link-ul:
https://goo.gl/NpxIDi 

Pentru mai multe informatii va rugam urmariti evenimentul de Facebook
 
Save the date!
 
 
Cumpara bilet!

Suie Paparude

SUIE PAPARUDE, o trupă cu un sound industrial inconfundabil este tot mai prezentă în viețile romanilor, inca de la lansarea oficiala din 93, prin single-uri care ne-au ramas multa vreme in memoria muzicala, cum ar fi "Soundcheck" si "Cea mai buna zi" (2010), "Atac la persoana" (2003) sau "Musca" (1998, cu DJ Niky4) și numeroasele albume lansate: "Suie Paparude" (1995, împreună cu DJ Vasile), "Salveaza-te" (1995), "Urban" (2000), "Scandalos" (2004), "A fost odata" (2008). Cel mai recent album, cel de-al saptelea - "E suflet in aparat" (2010) - e o continuare fireasca a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, cu basi rezonanti care se imbina cu elemente delicate, pline de emotie si substanta. Este si pentru prima data cand o trupa romaneasca de anvergura decide sa isi ofere albumul pentru a fi downloadat gratuit de pe site-ul oficial.
 
Fanii Suie Paparude stiu că 2006 este un an memorabil din biografia trupei: pe 23 iunie sunt invitati sa cante pe stadionul national in deschiderea concertului Depeche Mode, in fata a peste 40.000 de spectatori, dupa ce concerteaza la Festivalul rock de la Periam, in deschiderea trupei punk Exploited, apoi la festivalul Peninsula - Targu Mures, in deschiderea lui Madox, Psure si Klaus Heavyweight Hill. In vara lui 2008 participa la festivaluri open air, cantand alaturi de nume mari ca Goldfrapp, Kraak&Smack, Adam Freeland, Stereo MCs si N.O.H.A.
 
Suie Paparude inseamna: Michi, Dobrica & Bean (din 2009). In prezent, Suie Paparude lucreaza la noul album, preconizat sa iasa pe piata la sfarsitul acestui an!
Cumpara bilet!

Argatu'

ARGATU', un tanar artist și producator, a debutat cu primul sau album de folclor underground in 2012, sub tutela Culese din Cartier. In 2013 si 2015 Argatu' ne-a bucurat cu inca doua albume, Volumul 2 si Volumul 3. „Argatu' e fresh. Are mix-ul lui personalizat, medii multe, bass specific. Are sampling inedit, combinații inedite. Imi place cum iese din zona de instrumentale hip hop doar cu câteva elemente. Lui Argatu' îi plac rap-ul, muzica electronică, dub-ul, dance hall-ul. Se vede că a trecut prin multe stiluri ca să aibă asemenea skilluri, chiar și prin zona de techno - dance floor. Sună și nou, și vechi, în același timp.”
 

Post a Comment

Mai nouă Mai veche