poliția din Londra care participă la incidentul de pe Borough High Street. AP fotografie

- Atacul a început abia după 22, ora locală la Londra. O dubă albă cu exploziv la aproximativ 80 km / h pe London Bridge (cel mai faimos loc din Londra Bridge) invadeze drum și care rulează peste pietoni . Vehiculul a continuat drumul spre Borough Market, o piață foarte ocupat în timpul zilei chiar peste partea de sud a râului , unde atacatorii ajuns afară și înjunghiat de mai multe victime care au fost petreceri în mai multe pub - uri.
- Este aproape confirmat că atacul a fost unl de tip terorist, care erau trei bărbați  și cel mai probabil să faca parte din grupul de jihadiști , deși atât de departe ISIS nu a revendicat sacrificarea. Un martor spune ca a auzit strigând „Aceasta este pentru Allah“ , înainte de înjunghiere în mod repetat , o femeie tânără.
- Bilanțul victimelor este de șapte morți și peste 40 de răniți , în grade diferite, potrivit pentru cel mai recent raport de poliție. În plus, cei 3 teroriști au fost uciși.
- Cu privire la identitatea atacatorilor nu a fost încă furnizate , deoarece , deși situația este sub control în oraș, anti - operațiunea terorist nu a fost încă închisă căutarea pentru diferite conexiuni între atacatori,
- În timpul nopții și în haosul a existat o oarecare confuzie , deoarece un al treilea incident a fost raportat în zona Vauxhall, departe de originea (vest a orașului) , dar la scurt timp după ce Poliția Metropolitană din Londra au domnit în legătură cu cele de mai sus .
- haos, panică și confuzie cuprins Londra după incidentele ca mai multe stații de metrou au fost închise și locuri diferite evacuate de agenții de securitate, apel la toți cetățenii să meargă pe stradă cu mâinile pe cap . Au existat rapoarte care spun că poliția au fost în căutarea asasinilor în metrou. Nu a fost până la ore mai târziu , când a fost confirmat că au fost uciși.
- Cu toate că situația este sub control, iar orașul a revenit la normal, operația antiterrrorista nu este încă închisă
- Theresa May a fost plecat din oraș în timpul incidentului și a fost imediat transferat la capital, în cazul în care duminică a prezidat o reuniune a Cobra comitetului de urgență. Acest lucru a fost confirmat pe Twitter.
- Atacul apar doar 5 zile înainte de alegeri generale pe care țara va săptămâna viitoare și aproape două săptămâni după bombardament Manchester afara concert Ariana Grande , care a ucis 23 de persoane.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche