Ce faci daca ramai fara bani in strainatate? la ce gandesti cel mai repede la TransferGo

Eu ce ma fac daca raman fara bani?
Pentru mine toata aceasta calatorie a fost un amalgam de emotii, nu neaparat din pricina zborului, nu am nicio indoiala cu privire la profesionalismul pilotilor si al companiilor aeriene. Singurul meu gand era legat de bani. Daca raman fara bani in cazul in care pierd si al doilea zbor? Unde o sa dorm la noapte? Cu ce ajung la hotel? Daca imi pierd astia bagajele, cu ce o sa ma imbrac? Ce o sa mananc? Deja gandurile mele o luasera pe cale la finalul careia s-a instalat o panica foarte puternica de care nu mai reuseam sa scap.
Stiam ca in caz de doamne fereste pot sa sun acasa sa-mi faca un transfer bancar, dar acesta dureaza si depinde de programul de lucru al bancilor. Stiam ca ar fi durat mai mult de o zi lucratoare pana as fi fost in siguranta din punct de vedere financiar.
Ce faci daca iti ramane copilul fara bani in afara tarii? 
Apoi mi-am adus aminte cum, la inceputul acestui an, Alexandra a plecat pentru prima data singura din tara. A participat la un concurs international de scrima ce a vut loc in Polonia, si evident, la vremea respectiva am avut emotii cu carul. Acum ma gandeam cu groaza, oare ce s-ar fi intamplat daca ramanea fara bani la ea? Daca intervenea vreo situatie din asta de extrema urgenta, cum s-ar fi descurcat? Sigur, era insotita de antrenoare, insa alaturi de ea mai erau inca alti 9 copii, de unde bani pentru toti?
Asa-i ca va apuca putin panica doar gandidu-va la aceste situatii?
Sigur o sa va bucurati sa aflati ca exista o metoda de transfer rapid de bani in si din strainatate, astfel incat sa putem depasi orice experienta neprevazuta. 
Incepand din 2015, in Romania activeaza o companie de transfer international de bani online, in timp real si la costuri mici.
TransferGo Romania a fost infiintata in 2012 iar sediul central se afla in prezent in Londra, Marea Britanie.
 In timp ce bancile percep o taxa medie de transfer de 10 ₤, TrasferGo are o taxa fixa de trasfer de 0,99 ₤ pentru bani livrati in urmatoarea zi lucratoare, 1,99 ₤ pentru bani livrati in aceeasi zi sau 4,99 ₤ pentru bani livrati in doar 30 de minute*. De asemenea, destinatarul primeste suma care a fost rezervata de catre expeditor, indiferent de fluctuatiile valutare, iar cursul valutar practicat de catre TransferGo este unul extrem de avantajos comparativ cu cel al bancilor.
Indiferent ca lucrati in strainatate si vreti sa trimiteti bani celor dragi ramasi acasa, ca sunteti in tara si trebuie sa trimiteti bani cuiva aflat in strainatate, daca aveti copilul la studii si vreti sa-i tranferati banii necesari, sau daca sunteti in concediu si aveti nevoie de un buget mai mare, cu TransferGo banii pot ajunge in 30 minim de minute la destinatie (disponibil doar pentru transferuri din strainatate in Romania) si maxim o zi lucratoare.
Cu ajutorul unui sistem inovator, banii sunt trimisi peste hotare folosind un model digital din cont in cont, care inseamna ca banii nu trebuie sa paraseasca tara: banii sunt transferati local-in local-out. Cu alte cuvinte, expeditorul face o tranzactie locala in contul bancar TrasferGo din aceeasi tara, iar compania plateste in contul bancar al tarii de destinatie.
Incepand din acest an, TransferGo si-a asociat imaginea cu Andra, o adevarata sursa de inspiratie pentru romanii din toata lumea. Muzica sa aduce alinare comunitatilor de romani plecat la munca in strainatate, pe care dorul de casa ii uneste si ii ajuta sa nu uite niciodata de unde au plecat.   
“De fiecare dată când am cântat pentru diaspora am rămas profund impresionată de sacrificiul pe care îl fac acești români pentru binele rudelor rămase în țară. Pentru mine, familia înseamnă totul, și de fiecare dată când petrec timp la distanță, fie că am un concert sau sunt în vacanță, mi se face dor de casă. Mă bucur pentru ocazia pe care mi-o oferă TransferGo, de a mă apropia și de a empatiza cu românii de pretutindeni, cu nevoile și realitățile lor”, a declarat Andra.
Mai multe detalii despre serviciul TransferGo puteti gasi pe site-ul oficial.
*Nota: serviciul de livrare in 30 de minute este disponibil doar pentru transferurile din strainatate in Romania.
Sunt sigura ca informatiile din acest articol va sunt  utile, in prezent cu totii calatorim foarte mult si, de asemenea, avem oameni dragi care lucreaza in strainatate, astfel incat circulatia banilor cat mai rapida si la costuri cat mai mici, este in interesul tuturor.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche