Cea de-a doua mare companie chineză de comerț electronic, JD.com, va începe expansiunea pe continentul european în 2019. Acest lucru a fost anunțat pentru Financial Times de către fondatorul și CEO-ul său, Richard Liu, care a asigurat că societatea sa încearcă să pătrundă în Europa prin dezvoltarea treptată pe principalele sale piețe, Franța, Marea Britanie și Germania.
Dezvoltarea unei rețele logistice proprii

 Richard Liu a subliniat presa britanică că obiectivul său, a stabilit o dată prezența în trei piețe majore comunitate on-line, este „de a realiza ubicuității în Europa, în câțiva ani.“ Pentru a atinge acest obiectiv ambițios, compania chineză on-line se angajează în două chei, crearea propriilor rețele de distribuție și îmbunătățirea tehnologică constantă.

În acest fel, JD.com va începe să-și dezvolte rețeaua de logistică în Franța, investind 1.000 de milioane de euro în doi ani. CEO-ul său a subliniat acest aspect ca cel mai competitiv al companiei, deoarece sistemele lor de distribuție „sunt proiectate pentru on-line de la un minut.“ Cu toate acestea, Liu nu a exclus acorduri cu partenerii locali pentru livrarea ultimelor mile.

JD.com a anunțat, de asemenea, că va stabili în orașul britanic Cambridge, la mijlocul anului 2019 pentru a deschide un R & D dedicat Europei, care va fi cea de a doua deschidere în afara țării lor de origine. Acest centru va fi dedicat în mod special cercetării și dezvoltării avansurilor în domeniul inteligenței artificiale și a datelor importante care pot fi utilizate pentru îmbunătățirea propriilor operațiuni.tags: 

Băncile percep foarte mult pentru transferurile în străinătate. Nu o facem Faceți transferurile de bani în străinătate rapid și ușor cu transferurile noastre cu costuri reduse.
Nu există altă modalitate mai bună de a trimite bani în Danemarca din Spania. Obțineți cel mai bun curs de schimb și spuneți la revedere taxele bancare.
Nu există altă modalitate mai bună de a trimite bani din Pakistan în Spania. Obțineți cel mai bun curs de schimb și spuneți la revedere taxele bancare.
Faceți cunoștință cu echipa și investitorii. De asemenea, toate informațiile pentru a intra în legătură cu TransferWise.
Nu există altă modalitate mai bună de a trimite bani în Emiratele Arabe Unite din Spania. Obțineți cel mai bun curs de schimb și spuneți la revedere taxele bancare.
Nu există altă modalitate mai bună de a trimite bani în Filipine din Spania. Obțineți cel mai bun curs de schimb și spuneți la revedere taxele bancare.
"TransferWise este noul mod de a trimite bani în străinătate, ideea este foarte simplă.

În loc să facă un transfer internațional, două sunt făcute "
Nu există altă modalitate mai bună de a trimite bani din Bulgaria în Spania. Obțineți cel mai bun curs de schimb și spuneți la revedere taxele bancare.
Nu există altă modalitate mai bună de a trimite bani în Brazilia din Spania. Obțineți cel mai bun curs de schimb și spuneți la revedere taxele bancare.
Găsiți toate răspunsurile la întrebările dvs. despre TransferWise și obțineți ajutor din partea echipei noastre de asistență pentru clienți. Transferați banii în străinătate cu TransferWise.
Verificați cea mai recentă rată medie a pieței. Obțineți alerte gratuite privind cursul de schimb prin e-mail și nu pierdeți niciodată o actualizare.
Nu există altă modalitate mai bună de a trimite bani în Maroc din Spania. Obțineți cel mai bun curs de schimb și spuneți la revedere taxele bancare.
"Salt la modul de a trimite bani prin debit direct (ACH) (# 1)
Salt la caracteristicile Direct Debit (ACH) (# 2)


 Odată ce ați făcut unul sau "
Găsiți toate răspunsurile la întrebările TransferWise și obțineți ajutor din partea echipei noastre de asistență. Transferați banii în străinătate cu TransferWise.
Este posibil să schimbați adresa e-mailului pe care îl utilizați în TransferWise dacă, de exemplu, nu mai utilizați e-mailul asociat cu acesta.
"TransferWise încasează doar o comisie corectă pentru serviciu și utilizează cursul de schimb real pentru a efectua conversia.

Comisia este taxată din banii "
„Australia

TransferWise Ltd Australia este reglementată de Comisia de Valori Mobiliare și Investiții (ASIC) australian și înregistrată la Financial Intell "
"Mai jos veți găsi tot ce trebuie să știți pentru a efectua plăți către sau de la dolari canadieni. Mergeți la expedițiile la CAD (#hacia)

 Mergeți la env "
Recent am devenit conștienți de o tentă de phishing despre care se presupune că se află în Protecția Depozitelor TransferWise. Nu răspundeți la aceste e-mailuri sau faceți clic pe link-uri
Rețelele de carduri precum taxele de debit Visa și MasterCard (denumite "interchange") pentru a procesa plățile prin carduri. Aceste taxe de procesare variază în funcție de tipul de c
TransferWise vă permite să aveți un cont înregistrat pe persoană. Dacă aveți nevoie de un al doilea cont pentru un anumit motiv, vă rugăm să ne contactați
Nu există altă modalitate mai bună de a trimite bani în Hong Kong din Spania. Obțineți cel mai bun curs de schimb și spuneți la revedere taxele bancare.
Pentru a trimite fonduri către și din contul dvs. bancar canadian, va trebui să aveți la dispoziție trei detalii ale contului; Numărul instituției financiare (3 cifre)
Toate informațiile despre transferul către și din Canada
Verificați cea mai recentă rată medie a pieței. Obțineți alerte gratuite privind cursul de schimb prin e-mail și nu pierdeți niciodată o actualizare.
"Pentru transferurile bancare în GBP, TransferWise are nevoie de numărul contului și de" codul de sortare britanic "al destinatarului.

 

 Pentru a găsi aceste informații "
Unele instituții financiare și unele bănci din Canada au adăugat TransferWise ca fiind unul dintre beneficiarii posibili în plățile bancare onlin
Cursurile de schimb nu trebuie să fie complicate. De fapt, există doar una pe care trebuie să vă faceți griji: cursul real de schimb. Aici puteți găsi de ce trebuie să știți.
Găsiți toate răspunsurile la întrebările TransferWise și obțineți ajutor din partea echipei noastre de asistență. Transferați banii în străinătate cu TransferWise.
Aici veți găsi toate informațiile despre noua funcție de blocare a ratei, care se aplică transferurilor din Lire UK (GBP), Euro (EUR) și Dolari SUA (SUA).
"TransferWise are 2 conturi bancare în euro, pe care le folosim pentru a trimite și a primi depozite în euro - unul în Estonia și unul în Germania.

Contul nostru din Estonia este ținut "
"Când trimiți bani în străinătate, băncile percep taxe ascunse." Majoritatea oamenilor nici nu-și dau seama că sunt înțepați.
Exhalea reală "
Pentru a plăti cu alt card de debit sau de credit, faceți clic pe "Adăugați o nouă carte" sub lista de carduri salvate în etapa finală a setării transferului, "Cum
Articole despre programele de invitare pentru utilizarea TransferWise
Acest articol acoperă toate informațiile

Post a Comment

أحدث أقدم