TransferGo, companie de transferuri online internaţionale rapide, a anunţat miercuri că lansează un serviciu internaţional de transfer de bani complet gratuit, utilizatorii având acum posibilitatea de a transfera bani în 47 de ţări, fără niciun cost.
TransferGo a anunţat că va percepe comision zero şi va opera transferurile la cursul mediu (interbancar) al pieţei.    

”Lansarea acestui serviciu inovator răspunde uneia dintre cele mai stringente nevoi ale utilizatorilor noştri – eliminarea taxelor impuse de companiile de transfer de bani.
Noi credem în simplificarea structurii comisioanelor, iar în cazul serviciului Free, vrem ca utilizatorii noştri să aibă toată încrederea că oferim un serviciu gratuit, fără comision de transfer şi fără majorări ale ratei de schimb”, 

a declarat fondatorul şi directorul general TransferGo, Daumantas Dvilinskas.   

Prin intermediul serviciului de transfer gratuit, banii ajung la destinatar în două-trei zile lucrătoare, potrivit companiei.
 Lansarea acestui serviciu a fost posibilă datorită opţiunilor Premium de transfer, precum TransferGo  ACUM, care asigură transferul banilor în doar 30 de minute.
  
 TransferGo, care are peste 700,000 de utilizatori în întreaga lume, va lansa, în 12 octombrie, o campanie de crowdfunding împreună cu Seedrs, o platformă britanică de finanţare online.  
 Până în prezent, românii au trimis peste 145 de milioane de euro prin intermediul serviciilor TransferGo, iar valoarea medie a fiecărei tranzacţii a fost de peste 420 de euro, potrivit companiei.

Post a Comment

Mai nouă Mai veche