Te salut,
ANGLIA/ UK: CUM SA-TI FACI SINGUR INCHIDEREA DE AN FINANCIAR CA SI SELF-EMPLOYED
SELF EMPLOYED = lucrezi ca si liber profesionist (freelancer) in constructii, curatenie, IT, transport, etc.
Am facut o inchidere de an (simulare) si am salvat pas cu pas poze fiecare pagina. DOAR CA SA TE AJUT SA SALVEZI UN BAN SI IN ACELASI TIMP SA INVETI CEVA . Daca cazul/ venitul tau e simplu (ai muncit ca si muncitor necalificat) poti folosi 99% exact instructiunile mele si sa bifezi exact ce am bifat si eu.
IMPORTANT: poti tu insusi sa-ti faci inchiderea de an/ tax return dar trebuie sa ai habar cat de cat, sa ai rabdare, sa folosesti functia “help” la fiecare pas ca sa intelegi despre ce este vorba. La fiecare pas poti salva toata aplicatia si te intorci cand poti sa continui.
Ai nevoie de un cont online la HMRC, asigura-te ca acesta este activ si ca esti singura persoana care detine detaliile de logare (ID, parola, nr. de mobil).
Link-ul catre HMRC sa te loghezi in contul tau de taxe:
https://www.access.service.gov.uk/login/signin/creds
Asigura-te ca ti-ai notat pe un caiet din timp informatia completa despre venitul realizat in perioada 6 aprilie 2019 – 5 aprilie 2020.
Asigura-te ca ai adresa actualizata la HMRC.
FOARTE IMPORTANT:
Apeleaza la un contabil sau un prieten care se pricepe in caz ca nu te descurci. Eu incuraj pe toata lumea sa lase pe mana unui contabil inchiderea de an, dar in cazul in care nu-ti permiti si vrei sa faci tu inchiderea, cu atentie maxima te vei descurca.
Fii sociabil,
distribuie postarea prietenilor tai !
Cu respect,
Toni Timis
Ma gasiti pe:
Linkedin:
https://bit.ly/2T4CbZl
Facebook:
https://bit.ly/3a5vxJx
https://bit.ly/2ThYIlR
______________________


Post a Comment

أحدث أقدم