La noi se lucrează, chiar dacă magazinele sunt închise

În timp ce măsurile de izolare rămân în vigoare în mare parte din Europa, mă bucur să spun că serviciul Azimo continuă să funcționeze normal, fără întrerupere. Ne mândrim cu faptul că am ajutat sute de mii de clienți să trimită bani rudelor și prietenilor în această perioadă de criză.

Prin acesarea linkului care apare mai jos primesti 10 GBP pentru a-i cheltui la transferurile facute prin Azimo

Mii de oameni au beneficiat de bonusul de recomandare oferit de Azimo și nu este prea târziu să intrați în rândul lor, dacă nu ați făcut-o deja.

Dacă știți pe cineva care trebuie să trimită bani în străinătate, puteți ambii beneficia de programul de recomandare al Azimo. Fiecare persoană pe care o invitați va primi un voucher de 10 GBP pentru a-l utiliza într-un transfer. Când aceasta se înregistrează și își utilizează voucherul, veți primi și dumneavoastră un voucher de 10 GBP.

Invitați un prieten

Dacă trebuie să contactați serviciul de asistență clienți, ar putea dura mai mult ca de obicei să primiți un răspuns, dar echipa noastră vă va ajuta de îndată ce este posibil. Nu uitați că puteți găsi răspunsuri la majoritatea întrebărilor în cadrul centrului de asistență.

Vă dorim toate cele bune în această perioadă dificilă.

Blog Transferwise Romania
Post a Comment

Mai nouă Mai veche