Ce este TransferWise

TransferWise Este modulo inteligente de  nou pentru un converti Bani pentru un Trimite În  strainatate.  Ideea Este foarte simpla. En  loc de una transferencia internacional de Singur ONU cara, Două transferuri local sunt făcute.  De exemplu,  dacă doriţi să trimiteţi liras Sterline la euro,  loc de una transferencia Singur ONU cu Internaţional ridicate taxe cara, cara TransferWise Două transferuri configuración regional.  Deci,  VA VA Trimite de  liras dumneavoastră În contul nostru sterline În Marea britanie, IAR Apoi va vom Trimite BanII la contul dvs. de  euro din contul nostru de euros, Astfel InCat BanII nu au de  FAPT călătorit pe  internacional de planes. 


Băncile au fost Tratamiento de las persoanelor pe nedrept pentru decades.Many Vă taxează comisioane uriaşe atunci când convertiţi BanII În alte valute, Apoi ascunde mai multe taxe tasa en el documento DE Schimb abuzive.
TransferWise un gasit o modalitate SIMPLA de un ocoli taxele de transferencia internacional de la BANCI şi de una cara transferuri Internationale de Bani transparente şi corecte, deoarece acestea ar trebui să fie. 
De stabilire A Este preţurilor transparente, de forma proporcional Schimb Este cel reales, los taxones de micrófono Este USOR de la Fata locului, Si vom Plati La Nivel locales, en majoritatea cazurilor, ceea ce înseamnă fără taxe de receptie *.

Post a Comment